Skip to main content

Workshops en lezingen

Lezingen geef ik over elke vorm van astrologie afhankelijk van de wens. Bijvoorbeeld: astrologie als hulpmiddel voor opbouw zelfkennis, spirituele astrologie als hulpmiddel om je zielenpad te begrijpen. Bepaalde thema’s kunnen uitgelegd worden. Bijvoorbeeld thema veiligheid en geborgenheid.

Ook organiseer ik workshops met minimaal 7 personen. In deze workshops werken we met ieders horoscoop. D.m.v. geleide meditaties, lichaamsoefeningen en astrologische wijsheid krijg je diep inzicht in jouw blauwdruk. We kunnen ook themagericht werken. Bv. het thema MAAN. Maan staat voor geborgenheid en veiligheid, relatie moeder en verleden. Tijdens de workshop krijg je inzicht in jouw behoefte aan veiligheid en geborgenheid. Handvaten worden aangereikt om het verleden te helen.

Agenda

Holistic Pulsing en Astrologie.
Edinburgh Harpfestival in Schotland.
3 t/m 8 april 2020
www.harpfestival.co.uk

17 mei 2022 in Blog

Coronavirus en de planeten

“Wat kan ik doen tegen het leed dat ik niet zie” zingen de 3 J’s. Niet mijn band, maar wat een toepasselijke tekst. Ja, wat kan ik doen in deze tijd van het coronavirus. Een tijd die lijkt stil te staan voor velen. De wereld teruggebracht naar de eigen woonplek.…
Read More
17 mei 2022 in Blog

2018/2019/2020 Hoe stevig ben jij geworteld in Moeder Aarde?

Gezien het Corona-virus ook mij ruimte geeft om achterstalig werk aan te pakken, kom ik bij een blog uit die ik geschreven heb op nieuwjaarsdag 2018.. Nooit de tijd genomen om hem te plaatsen. Omdat de inhoud nog steeds relevant is besluit ik deze tekst aslnog met jullie te delen.…
Read More
Meer blogberichten
Marianne Cranston

Contact

Marianne Cranston
06 - 22 26 03 11
info@mariannecranston.com

Lid van VZLA (Vereniging Zwarte Lichten Astrologie)