Skip to main content

Esoterische Astrologie

De evolutionaire astrologie houdt zich bezig met de reis van de ziel door de horoscoop. In feite valt de esoterische, karmische en kosmische astrologie ook onder deze noemer. De evolutionaire astrologie gaat uit van een Goddelijke Plan: een ordening in het universum, die iedereen beïnvloed in overeenstemming met de bewegingen van de hemellichamen.

De bovengenoemde astrologiestromingen gaan allen uit van een evolutionaire ziel die steeds verandert voor en tijdens dit leven zoals dit afgebeeld wordt in iemands horoscoop.

Zowel de mens als de wereld als de kosmos is constant in verandering. De horoscoop – het fundamentele gereedschap om deze veranderingen in de hemelsferen in kaart te brengen – is een sleutel in deze zoektocht. Zielen evolueren op verschillende niveaus afhankelijk van hun groei in vorige levens.

Tijdens het consult wordt duidelijk op welk bewustzijnsniveau jij verder wilt evolueren. M.n. de plaats van Pluto en de Noordelijke Maansknoop in jouw horoscoop, geven bijzondere inzichten weer over jouw zielenpad. Bij de uitleg van jouw esoterische horoscoop maak ik gebruik van de wijsheid van Alice Bailey. Daardoor krijgt jouw horoscoop een andere benadering. Je zielenpad wordt weer een stuk duidelijker gemaakt. De stralenleer wordt tevens verbonden met de energieën van de horoscoop.

Marianne Cranston

Contact

Marianne Cranston
06 - 22 26 03 11
info@mariannecranston.com

Lid van VZLA (Vereniging Zwarte Lichten Astrologie)