Skip to main content

Jaarprognose, relatiehoroscopen en vervolgconsulten

De jaarprognose

Planeten zijn steeds in beweging. Door deze beweging te verbinden met de horoscoop kan ik zien wat er op het moment speelt. Ik zie astrologie niet als toekomstvoorspelling. Wel geeft het vooruitkijken een beeld weer van aandachtspunten in jouw leven. Door deze inzichten kun je vol zelfvertrouwen bepalen hoe jij de energievoeding van de planeten in gaat zetten. Wordt het loslaten van oude patronen of juist vernieuwing en een frisse wind laten waaien? Of is het beter om even pas op de plaats te maken. Jij bent de kapitein van jouw schip en hebt de vrijheid om het eigen pad te kiezen.

De relatiehoroscoop

Op straat bots je tegen iemand aan. Je kijkt in zijn/haar ogen en cupido en de planeten doen hun werk. Je voelt de energiestroom tussen jullie beiden. Waarschijnlijk staat zijn /haar Venus op jouw Maan, of jouw Zon maakt een mooie verbinding met zijn/haar Maan. Door de horoscopen van mensen te vergelijken (synastrie) krijg ik een beeld van de energiewisselwerking, de interactie, tussen mensen. Zowel de stroming als de blokkades worden duidelijk. Door de horoscopen samen te voegen in een composite komt het doel van de relatie naar voren. De composite geeft de kracht en de leerstukken weer, de mogelijkheden en de beperkingen. Relatiehoroscopen kun je maken van elke vorm van een relatie. Bijvoorbeeld relaties tussen geliefden, zakenpartners, broers en zussen, vrienden, enzovoort. Wanneer de relatie tussen 2 mensen aangegaan is ontwikkeld men zich samen naar een hoger niveau. Het zielenplan tussen 2 mensen wordt de combine genoemd.

Vervolgconsulten

Door vergelijking van jouw horoscoop met die van jouw ouders, grootouders etc. leg je het voorouderkarma bloot. M.n. de centauri Cheiron, Pholus en Nessus geven boeiende informatie weer over diep verborgen levensthema’s die jij anders wilt gaan neerzetten dan je ouders/voorouders.

We kunnen in enkele vervolgconsulten allerlei thema’s dieper uitwerken. Bijvoorbeeld het relatiethema (waarom word ik steeds verliefd op de verkeerde man), werkthema ( waarom lukt het me niet om het juiste werk te vinden?), opbouw zelfvertrouwen, gezondheidsthema’s.

Marianne Cranston

Contact

Marianne Cranston
06 - 22 26 03 11
info@mariannecranston.com

Lid van VZLA (Vereniging Zwarte Lichten Astrologie)