Skip to main content

Werkwijze

Voor een diepteanalyse te maken heb ik jouw geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum nodig. (Bij de gemeente waar je geboren bent kun je de geboortetijd opvragen).

Voordat het gesprek tussen ons plaats vindt maak ik de diepteanalyse. Het gesprek kan plaats vinden hier in de praktijk in Baexem of via de computer (Skype) of WhatsApp.

Ons eerste gesprek zal bestaan uit een intake, uitleg van de psychologische laag (zie psychologische astrologie), en een eerste kennismaking met de spirituele laag. (Zie spirituele astrologie). Kosten: 150 euro. Duur 1 ½ uur. Incl. jaarprognose: 200 euro.

Tijdens het eerste gesprek kunnen er specifieke thema’s naar boven komen. Bijvoorbeeld: relatie ouders, voorouderlijnen. Relatie partner, thema kinderen, beroep, gezondheid. Deze thema’s kunnen in een tweede gesprek dieper uitgewerkt worden. Handig is dan dat ik de geboortegegevens van de desbetreffende personen nodig. Indien in leven heb ik ook hun toestemming nodig. Themagesprekken 100 euro per uur.

Wil je dieper werken op de spirituele laag en meer inzichten krijgen over jouw zielenpad dan kan er een vervolgconsult plaats vinden. Ik leg dan jouw zielenpad uit a.d.h.v. de spirituele achtbaan. Kosten 200 euro voor 1 ½ uur.

De gesprekken kun je opnemen met jouw telefoon. Of breng een USB-stick mee.

Marianne Cranston - Werkwijze

Blog

17 mei 2022 in Blog

Coronavirus en de planeten

“Wat kan ik doen tegen het leed dat ik niet zie” zingen de 3 J’s. Niet mijn band, maar wat een toepasselijke tekst. Ja, wat kan ik doen in deze tijd van het coronavirus. Een tijd die lijkt stil te staan voor velen. De wereld teruggebracht naar de eigen woonplek.…
Read More
17 mei 2022 in Blog

2018/2019/2020 Hoe stevig ben jij geworteld in Moeder Aarde?

Gezien het Corona-virus ook mij ruimte geeft om achterstalig werk aan te pakken, kom ik bij een blog uit die ik geschreven heb op nieuwjaarsdag 2018.. Nooit de tijd genomen om hem te plaatsen. Omdat de inhoud nog steeds relevant is besluit ik deze tekst aslnog met jullie te delen.…
Read More
Meer blog berichten
Marianne Cranston

Contact

Marianne Cranston
06 - 22 26 03 11
info@mariannecranston.com

Lid van VZLA (Vereniging Zwarte Lichten Astrologie)