Skip to main content

Astrologie

“Waarlijk vrij is de persoon die zichzelve kent.” Dit is mijn motto, mijn filosofie, waarop mijn leven en werk gebaseerd is. Waarlijk vrij is de persoon die zichzelf mag zijn, die zichzelf accepteert zoals hij echt is, ook met de minder leuke karaktereigenschappen. Vrij van aanpassing aan de buitenwereld.

Aan de hand van een horoscoopanalyse laat ik zien hoe bijzonder en uniek jij bent. Door het verleden te begrijpen en te accepteren leer je het een plaats geven en de scherpe kanten los te laten. Al transformerende komt er ruimte voor een nieuwe invulling, nieuwe openingen. Je leert jezelf op diep niveau kennen en ervaart steeds meer innerlijke rust en vrijheid. Volledig verantwoordelijk voor de unieke mens die jij bent. En dat straal je uit naar de wereld om je heen.

Mijn streven is om astrologie toegankelijk te maken voor iedereen. Tijdens het consult verweef ik de wijsheid van de psychologische, spirituele, evolutionaire en kabbalistische astrologie.

Vanaf 2012 zitten we in het watermantijdperk. De Waterman is de vrijheidstrijder die vanuit zijn unieke kern baanbrekend werk wil verrichten, om oude structuren en overtuigingen te doorbreken en de wereld te vernieuwen. Groeien naar gelijkwaardigheid en samenwerking, daarbij trouw blijven aan jouw unieke individualiteit. Door middel van een horoscoopanalyse kun je gaan vertrouwen op jouw unieke kern. Vanuit de verbinding met jouw innerlijk weten, put je de kracht te staan en te stralen in de buitenwereld.

Marianne Cranston

Contact

Marianne Cranston
06 - 22 26 03 11
info@mariannecranston.com

Lid van VZLA (Vereniging Zwarte Lichten Astrologie)